Responsabilitate sociala

In filozofia noastra, succesul este posibil prin conexiune directa cu mediul si comunitatea in care activam.

Ne indreptam actiunile catre comunitatile locale din tarile unde grupul nostru opereaza, considerandu-le un angajament aferent construirii de afaceri.

Iata cateva din initiativele noastre.

Grija pentru mediu si societate

Sustinem actiunile sociale prin intermediul partenerilor nostri, destinate persoanelor cu dizabilitati si celor cu nevoi speciale.

Asistenta si suport pentru familii defavorizate si orfelinate

CEHIA

Bravo Europa Cehia a sponsorizat scoala Ibsenka pentru copii cu nevoi speciale din Brno care isi propune sa ofere educatie conform programelor de invatamant scolar, invatamant prescolar, primar si secundar. sustinem aceasta organizatie pentru a putea sa continue personalizarea cursurilor pentru copii cu nevoi speciale.

ibsenka-school_p16_poza-jos

 

Suport pentru familii si copii cu probleme de sanatae

ROMANIA

BRAVO EUROPA Romania sustine, pe cont propriu, familiile si pacientii cu probleme de sanatate. pe parcursul ultimelor implicatii, am sustinut tratamente pentru cancer si dizabilitati fizice.
De asemenea, sustinem initiativele fundatiei Regina Maria care investeste in unitati medicale si educationale pentru cei nevoiasi.

clinceni-5235r26t2673-31mw65ocdip6eo2xb8z3eo

Adapost pentru familiile lipsite de mijloace materiale

ROMANIA

BRAVO EUROPA Romania sustine initiativa Habitat for Humanity conform careia fiecare om trebuie sa se bucure de un loc decent unde sa locuiasca. Ne-am asumat responsabilitatea de a furniza tigla metalica si accesoriile necesare pentru acoperisurile caselor construite in diferitele comunitati locale.

picture1

Suntem cu adevarat implicati in protectia mediului inconjurator

ROMANIA

Aceasta activitate este parte din planurile companiei de a fi implicata in viata comunitatii, in activitatile continue necesare pentru a pastra mediul curat. In cadrul evenimentului “Let’s Do It Romania” echipa Bravo a facut curatenie pe 4 srazi din orasul Fundulea. Initiativa de a participa la acest eveniment a venit din partea angajatilor companiei, care au si pus in aplicare planul de activitate, respectand directiile managementului organizational al campaniei.

“Succesul companiei BRAVO EUROPA este ca succesul este posibil doar prin conexiune directa cu mediul si cu comunitatea in care traim. Aceasta este filozofia companiei BRAVO EUROPA. Plecand de la aceasta premiza, compania asigura tehnologie de ultima ora in toate unitatile de productie din Europa, ceea ce eficientizeaza prelucrarea materiei prime, determinand un nivel redus de poluare si de reziduri. Astfel am decis sa ne implicam mai mult in comunitatile locale si sa sustinem dezvoltarea acesora, sprijinind activitatile lor de protectie si de conservare a mediului ca o prioritate si o datorie pe care o vom transmite generatiilor urmatoare” a declarat Adrian Minuta, CEO-ul grupului BRAVO EUROPA.

lets-do-it-romania-_-poza

Dedicati artei si culturii

Initiativa in cultura

ROMANIA

Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Cultura este o oportunitate buna de a cunoaste oameni si de a dezvolta viitorul, motiv pentru care incurajam orice manifestare artistica. In consecinta, in 2014, BRAVO EUROPA Romania s-a alaturat Festivalului International de Teatru de la Sibiu, ca partener pentru activitatile locale.

festivalul-de-teatru-sibiu

Dedicati sportului si performantei

Sustinem tinerii in a invata importanta unei vieti active, cat si performanta lor in sport.

ROMANIA

Sports Business Academy

Ne dorim sa contribuim activ la dezvoltarea generatiei viitoare de manageri in sport. De aceea, BRAVO EUROPARomania sustine activitatile dezvoltate de Sports Business Academy, primul proiect dedicat interactiunii dintre management si marketing dedicat industriei sportive din Europa de Est, educatie si conferinte pentru tinerii pasionati de sport.

sport-business-academy_p3_dreapta-jos

Proiecte sportive si pasiune pentru ciclism si aeromodelism

ROMANIA

In perioada 6-10 iulie 2016, a 6-a editie a evenimentului “Turul Ciclist al Sibiului”a adunat 19 echipe din 12 tari in 5 etape zilnice.

BRAVO EUROPA  Romania a sponsorizat cea de-a 3-a etapa, de la Balea Lac, unde au participat mai mult de 100 de competitori din intreaga lume.

De asemenea, compania este in permanenta alaturi de initiative legate si de alte sporturi, cum ar fi aeromodelismul. Un exemplu este evenimentul “Redsky” Alba Iulia Fun&Fly, unde piloti si constructori de aeromodele se aduna, de zeci de ani, pentru a isi expune si etala conceptele.

aero_2008
img_0749

Tineri sportivi pe drumul spre performanta

ROMANIA

Iubim sportul si consideram ca acesta este drumul nostru catre o viata sanatoasa, cat si catre indeplinierea viselor. Cautam, in permanenta, sa ne indreptam suportul catre performanta, in sporturi precum: judo, fotbal, basket, box si karate.

De asemenea, suntem onorati sa sustinem visuri cat mai indraznete precum expeditia din Australia si Oceania.

imagine_cucerire_everst_1

RAMANETI CONECTATI CU NOI!