Responsabilitate sociala

In filozofia noastra, succesul este posibil prin conexiune directa cu mediul si comunitatea in care activam.

Ne indreptam actiunile catre comunitatile locale din tarile unde grupul nostru opereaza, considerandu-le un angajament aferent construirii de afaceri.

Iata cateva din initiativele noastre.

Grija pentru mediu si societate

Sustinem actiunile sociale prin intermediul partenerilor nostri, destinate persoanelor cu dizabilitati si celor cu nevoi speciale.

Cehia: Asistenta si suport pentru familii defavorizate si orfelinate

Bravo Europa Cehia a sponsorizat scoala Ibsenka pentru copii cu nevoi speciale din Brno care isi propune sa ofere educatie conform programelor de invatamant scolar, invatamant prescolar, primar si secundar. sustinem aceasta organizatie pentru a putea sa continue personalizarea cursurilor pentru copii cu nevoi speciale.

ibsenka-school_p16_poza-jos

România: Suport pentru familii si copii cu probleme de sanatate

BRAVO EUROPA Romania sustine, pe cont propriu, familiile si pacientii cu probleme de sanatate. pe parcursul ultimelor implicatii, am sustinut tratamente pentru cancer si dizabilitati fizice.
De asemenea, sustinem initiativele fundatiei Regina Maria care investeste in unitati medicale si educationale pentru cei nevoiasi.

clinceni-5235r26t2673-31mw65ocdip6eo2xb8z3eo

Germania: Sponsorizări pentru TTV Bernburg 08 e.V.

Bravo Europa a sponsorizat inițiativa “Association for Child and Adolescent Care Bernburg e.V.” de construcție a unui centru pentru copiii care provin din familii ai căror părinți au probleme cu drogurile. Implicarea noastră, alături de alte companii, a constat în construcția unui teren de activitati adecvat acestui centru.

Totodată, Bravo Europa l-a susținut pe Fabian, un băiețel de 12 ani în scaun cu rotile, în participarea la o competiție importantă de ping-pong.

România: Adapost pentru familiile lipsite de mijloace materiale

BRAVO EUROPA Romania sustine initiativa Habitat for Humanity conform careia fiecare om trebuie sa se bucure de un loc decent unde sa locuiasca. Ne-am asumat responsabilitatea de a furniza tigla metalica si accesoriile necesare pentru acoperisurile caselor construite in diferitele comunitati locale.

picture1

România: Suntem cu adevarat implicati in protectia mediului inconjurator

Aceasta activitate este parte din planurile companiei de a fi implicata in viata comunitatii, in activitatile continue necesare pentru a pastra mediul curat. In cadrul evenimentului “Let’s Do It Romania” echipa Bravo a facut curatenie pe 4 srazi din orasul Fundulea. Initiativa de a participa la acest eveniment a venit din partea angajatilor companiei, care au si pus in aplicare planul de activitate, respectand directiile managementului organizational al campaniei.

“Succesul companiei BRAVO EUROPA este ca succesul este posibil doar prin conexiune directa cu mediul si cu comunitatea in care traim. Aceasta este filozofia companiei BRAVO EUROPA. Plecand de la aceasta premiza, compania asigura tehnologie de ultima ora in toate unitatile de productie din Europa, ceea ce eficientizeaza prelucrarea materiei prime, determinand un nivel redus de poluare si de reziduri. Astfel am decis sa ne implicam mai mult in comunitatile locale si sa sustinem dezvoltarea acesora, sprijinind activitatile lor de protectie si de conservare a mediului ca o prioritate si o datorie pe care o vom transmite generatiilor urmatoare” a declarat Adrian Minuta, CEO-ul grupului BRAVO EUROPA.

lets-do-it-romania-_-poza

De cativa ani ne-am alaturat cu drag initiativei Caravanei Zambetelor.

Caravana Zâmbetelor este primul și singurul proiect din Romania, care activează 100% pe baza de voluntariat. Caravana Zâmbetelor este comunitatea de voluntari a căror dorință principală e să dăruiască din inimă zâmbete și bucurie acolo unde “normalitatea” e reprezentată de paturile metalice de spital sau centrul de plasament, unde a doua familie sunt cadrele medicale sau personalul de supraveghere, acolo unde fericirea are nevoie sa fie daruită și primită. Obiectivul Caravanei Zâmbetelor este încurajarea comunității în a trăi experiența dăruirii, toate transpuse în momente și trăiri care devin în timp amintiri de valoare pentru toți cei implicați.

Actiunile pe care Bravo Europa le-a sprijinit au fost legate de activitatile Caravanei Zambetelor pentru copiii cu afectiuni oncologice, internati la Institutul Oncologic Bucuresti.

Sursa imagine: www.caravanazambetelor.ro

Bravo Europa Cehia sprijina tinerii cercetasi

In cooperare cu o asociatie de cercetasi din regiunea Moraviei de Sud, Bravo Europa a oferit un acoperis cadou tineriloor cercetasi din zona. Noua cladire va servi tinerilor ca depozit de materiale. Acoperisul este verde, RAL 6005, din tabla trapezoidala incadrandu-se perfect in zona in care se afla cladirea. Tinerii cercetasi au gestionat montajul materialelor ei insisi. Asteptam cu nerabdare urmatoarea provocare!

 

Dam o sansa la o educatie mai buna unui “Moromete ” – Acoperis nou pentru Scoala Gimnaziala “Marin Preda”, Silistea Gumesti

In luna Mai, Bravo Europa s-a implicat in renovarea scolii gimnaziale din Silistea Gumesti, satul in care a crescut Marin Preda si locul unde a avut loc actiunea celebrului roman “Morometii”. A fost donat un sistem complet de acoperis BELPROFILE, iar echipa noastra de specialisti s-a ocupat de montarea in cele mai bune conditii a materialelor oferite. Sustinem dezvoltarea tinerilor si ne dorim sa le oferim o scoala trainica, unde sa se simta si sa invete in siguranta si in conditii bune.

Situată în nord vestul judeţului Teleorman la graniţa cu judeţul Argeş comuna are o suprafata de 4858 hectare, cu o populatie actuala de 2542 persoane. Despre Silistea Gumesti se spune ca este satul simbol al literaturii si ruralismului romanesc, satul in care s-a nascut intr-o casa de chirpici si cu pamant pe jos Marin Preda.

 

Cu toate acestea Silistea Gumesti este o comuna ca toate celelalte, cu multe lipsuri economice. Dovada stau atat casa natala a scriitorului cu al carui nume se mandresc localnicii, cat si institutiile de invatamant. Cancelaria nu era folosita din cauza acoperisului care ceda, fiind inundata la fiecare ploaie, instalatia electrica este extrem de veche, incalzirea pe perioada iernii se face prin sobe de teracota, mobilierul este aproape inexistent.

Cu toate aceste lipsuri majore, cadrele didactice din aceasta scoala se implica activ in educarea elevilor, iar pentru a le oferi acestora un mediu mai placut, in fiecare an, in perioada vacantei de vara cadrele didactice repara si vopsesc bancile, igienizeaza perdele si draperiile din bani proprii.

Am cunoscut la Silistea Gumesti o comunitate deosebita, cu oameni harnici si gospodari, care ne-a impresionat prin ospitalitate, pastrarea traditiilor si valorilor satului romanesc. Ne bucuram ca am reusit sa ne implicam in acest proiect si sa ajutam peste 200 de copii din Silistea Gumesti sa invete intr-o scoala care sa le ofere toate conditiile necesare pentru o educatie mai buna.

 

 

 

Dedicati artei si culturii

Initiativa in cultura

România: Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Cultura este o oportunitate buna de a cunoaste oameni si de a dezvolta viitorul, motiv pentru care incurajam orice manifestare artistica. In consecinta, in 2014, BRAVO EUROPA Romania s-a alaturat Festivalului International de Teatru de la Sibiu, ca partener pentru activitatile locale.

festivalul-de-teatru-sibiu

Dedicati sportului si performantei

Sustinem tinerii in a invata importanta unei vieti active, cat si performanta lor in sport.

Cornel Dănilă a câștigat Cupa Academiei de Golf Demis Papillon

“Golful este un sport frumos, care te învață multe lucruri despre valori, onestitate și disciplină. Acesta este motivul pentru care am ales să devenim partener al Academiei de Golf Demis Papillon și să sprijinim formarea juniorilor, care pot fi campionii de mâine și care ne vor reprezenta cu succes pe plan internațional”, a declarat Adrian Minuță, CEO Bel Profile.

România: Sports Business Academy

Ne dorim sa contribuim activ la dezvoltarea generatiei viitoare de manageri in sport. De aceea, BRAVO EUROPARomania sustine activitatile dezvoltate de Sports Business Academy, primul proiect dedicat interactiunii dintre management si marketing dedicat industriei sportive din Europa de Est, educatie si conferinte pentru tinerii pasionati de sport.

sport-business-academy_p3_dreapta-jos

România: Proiecte sportive si pasiune pentru ciclism si aeromodelism

In perioada 6-10 iulie 2016, a 6-a editie a evenimentului “Turul Ciclist al Sibiului”a adunat 19 echipe din 12 tari in 5 etape zilnice.

BRAVO EUROPA  Romania a sponsorizat cea de-a 3-a etapa, de la Balea Lac, unde au participat mai mult de 100 de competitori din intreaga lume.

De asemenea, compania este in permanenta alaturi de initiative legate si de alte sporturi, cum ar fi aeromodelismul. Un exemplu este evenimentul “Redsky” Alba Iulia Fun&Fly, unde piloti si constructori de aeromodele se aduna, de zeci de ani, pentru a isi expune si etala conceptele.

aero_2008
img_0749

România: Tineri sportivi pe drumul spre performanta

Iubim sportul si consideram ca acesta este drumul nostru catre o viata sanatoasa, cat si catre indeplinierea viselor. Cautam, in permanenta, sa ne indreptam suportul catre performanta, in sporturi precum: judo, fotbal, basket, box si karate.

De asemenea, suntem onorati sa sustinem visuri cat mai indraznete precum expeditia din Australia si Oceania.

imagine_cucerire_everst_1

Vom prețui cu dor amintirea sportivei Dor Geta Popescu, o ființă excepțională! RIP!

Alina Adriana Corbeanu, la vârsta de 15 ani, este o tânăra talentată, legitimată la Federația Română pentru Judo. Cele mai recente performanțe din 2015 sunt medalia de argint la Campionatul Național de Judo U16 și medalia de aur din Croația, la concursul Balcan Judo. BRAVO EUROPA România sprijină adevărata pasiune și performanță pentru acest sport.

Clubul Diplomatic din București a găzduit, pe 20 aprilie, competiția „Cupa București Domni”, care marchează deschiderea noului sezon de golf. Jucători amatori din mai multe țări, printre care Italia, Franța, Belgia, dar și din România, au luat startul la cea de-a patra ediție a competiției.

Ne mândrim cu faptul că, prin intermediul Bel Profile, compania Bravo Europa promovează excelența și susține performanța, fiind de-a lungul timpului sponsor al școlilor și federațiilor precum: Federația de Alpinism, Federația Română de Aeromodelism sau Academia de Golf Demi Papillon.

“Golful este un sport care, dincolo de mișcare și competiție, conectează oamenii într-o comunitate – ale cărei principale valori sunt respectul, prietenia, fairplay-ul și, mai ales, pasiunea.

Vom continua să susținem competițiile DPGA și sperăm ca mica noastră contribuție să fie doar o scânteie pentru dezvoltarea acestui sport minunat în țara noastră”; a declarat Adrian Minuță, CEO Bel Profile/ Bravo Europa (România).

România: alte acțiuni de implicare în sport

În domeniul sportiv, BRAVO EUROPA, prin intermediul Bel Profile, promovează excelența și susține performanța – fiind de-a lungul timpului sponsorul unor mari campioni precum Alina Dumitru sau Mihai Leu, dar și al unor federații de sport, printre care Federația Română de Alpinism și Federația Română de Aero Modelism.

 

Alina Dumitru, Campioană Olimpică la judo, despre Bravo Europa: “În toate demersurile pe care le facem avem nevoie de un partener puternic. Pentru mine, BRAVO EUROPA a reprezentat unul dintre aceștia. Colaborarea noastră a fost una frumoasă, iar eu m-am bucurat de o susținere completă. Sper ca acest grup de companii să ajute în continuare sportivii, deoarece acest gest este unul nobil, cu care se pot mândri și le susține performanța.”

Bel Profile susține performanța!

Academia Clinceni a promovat în prima ligă. Le urăm cât mai multe victorii pe scena principală a fotbalului românesc!