Onze bedrijven

EUROPESE VISIE, LOKALE ACTIES EN FEITEN

Wij bedienen de markten van dichtbij en leveren de optimale oplossingen voor klanten.

Roemenië

BRAVO EUROPA ROEMENIË

PRODUCTIE-EENHEID EN
LOGISTIEK PLATFORM

Opgericht in 2001

BRAVO EUROPA SRL is gevestigd in de stad Fundulea, op een terrein van 10.000 m². De eenheid verzorgt de productie, logistiek en leveringen voor 570 verkooppunten van netwerkpartners in Zuidoost-Europa.

Tsjechië

BRAVO EUROPA TSJECHIË

PRODUCTIE-EENHEID EN
LOGISTIEK PLATFORM

Opgericht in 2011

BRAVO EUROPA s.r.o is gevestigd in Brno, op een terrein van 7800 m². De eenheid verzorgt de productie, logistiek en leveringen voor meer dan 200 verkooppunten van netwerkpartners in Centraal-West-Europa.

Duitsland

BRAVO EUROPA DUITSLAND

PRODUCTIE-EENHEID EN
LOGISTIEK PLATFORM

Opgericht in 2016

BRAVO EUROPA GmbH is gevestigt in Bernburg met een oppervlakte van 7750 m². De duitse locatie verzorgt de productie, logistiek en cross-docking voor 800 dealers in Duitsland.

Oostenrijk

BRAVO EUROPA OOSTENRIJK

VERKOOPKANTOOR

Opgericht in 2017

BRAVO Europa heeft een vertegenwoordigingskantoor geopend in Wenen om haar positie op de Oostenrijkse markt te consolideren. Het plan van het bedrijf is om de constante ontwikkeling van nieuwe Europese landen te bereiken, waar de distributie van haar producten tot 20 en het vergroten van de partnernetwerken.

Frankrijk

BRAVO EUROPA FRANKRIJK

PRODUCTIE-EENHEID EN
LOGISTIEK PLATFORM

Opgericht in 2019

Productie-eenheid en logistiek platform met een oppervlakte van 5.000 m². De productie-eenheid zal een verwachte capaciteit hebben van 3,5 miljoen m² per jaar. verwachte start in 2022.

Bulgarije

BRAVO EUROPA BULGARIJE

VERKOOPKANTOOR

Opgericht in 2017

Hungary

BRAVO EUROPA HONGARIJE

VERKOOPKANTOOR

Opgericht in 2022

Poland

BRAVO EUROPA POLEN

VERKOOPKANTOOR

Opgericht in 2022

BRAVO Europa heeft een vertegenwoordigingskantoor geopend om zijn positie in Midden- en Oost-Europa te consolideren. Dit zal bijdragen aan het beleid van het bedrijf: de markten van dichtbij bevoorraden en de optimale oplossingen voor klanten leveren, dankzij zijn netwerkdistributie.