Companiile noastre

VIZIUNE EUROPEANA, ACTIUNI LOCALE

BRAVO EUROPA ofera clientilor sai solutii optime datorita retelei de distributie prezenta in Europa.

Romania

BRAVO EUROPA ROMANIA

UNITATE DE PRODUCTIE SI
PLATFORMA LOGISTICA

BRAVO EUROPA SRL este localizata in zona( orasul) Fundulea, pe o suprafata de 10,000 mp. Unitatea produce si asigura operatiuni de logistica si livrari pentru 570 magazine ale partenerilor din SE Europei.

Fondata in 2001

Cehia

BRAVO EUROPA
CEHIA

UNITATE DE PRODUCTIE SI
PLATFORMA LOGISTICA

BRAVO EUROPA s.r.o este localizata in zona Brno, pe suprafata de 10,000 mp. Unitatea produce, asigura operatiuni de logistica si livrari pentru peste 200 magazine ale partenerilor din centrul si vestul Europei.

Fondata in 2011

Germania

BRAVO EUROPA GERMANIA

UNITATE DE PRODUCTIE SI
PLATFORMA LOGISTICA

BRAVO EUROPA Gmbh este localizata in zona Bernburg, pe o suprafata de 8,000 mp. Unitatea asigura operatiuni de logistica si livrare catre 1000 magazine ale partenerilor din Germania.

Fondata in 2016

Austria

BRAVO EUROPA AUSTRIA

BIROU
REPREZENTATIV

BRAVO Europa a deschis un birou reprezentativ în Viena pentru a-și consolida poziția pe piața austriacă. Planul companiei este să se bucure de o dezvoltare continuă și durabilă pen oi piețe europene, unde să distribuie produse și să își întărească rețeaua de parteneri în următorii ani.

Fondata in 2017

Bulgaria

BRAVO EUROPA BULGARIA

BIROU
REPREZENTATIV

BRAVO Europa a deschis biroul reprezentativ din Sofia pentru a-și consolida poziția pe piața Centrală și Est-Europeană. Acest pas va contribui la strategia companiei: de a se conecta cu potențialul fiecărei regiuni de aproape, livrând cele mai optime soluții pentru clienți, prin intermediul rețelei de distribuție.

Fondata in 2017

Franta

BRAVO EUROPA
FRANTA

UNITATE DE PRODUCTIE SI
PLATFORMA LOGISTICA

Unitate de producție și platforma logistică, cu o suprafață de 5 000 m² și 20 de angajați, inclusiv o echipă puternică de back office. Unitatea de productie va fi compusa din 3 linii de producție pentru acoperișuri, table cutata (H12) și profil tradițional francez T25, cu o capacitate prognozată de 3.5 mil m²/an. Estimam lansarea unitatii de productie in 2022.

Fondata in 2019