BRAVO EUROPA – ZNAČNÉ INVESTUJ DO VÝROBNÍHO ZÁVODU A LOGISTICKÉHO CENTRA FUNDULEA, Rumunsko

BRAVO EUROPA – ZNAČNÉ INVESTUJ DO VÝROBNÍHO ZÁVODU A LOGISTICKÉHO CENTRA FUNDULEA, Rumunsko

BRAVO EUROPA – ZNAČNÉ INVESTUJ DO VÝROBNÍHO ZÁVODU A LOGISTICKÉHO CENTRA FUNDULEA, Rumunsko

Pobočka BRAVO Europa v Rumunsku vyrábí a dodává pro více než 600 zákazníků v jihovýchodní Evropě, distribuční oblast pokrytá logistickou platformou v Rumunsku je tvořena hlavně z: Rumunsko, Maďarsko a Bulharsko, ale i jiní země jako Německo, Švédsko nebo Rakousko. Více než 160 kvalifikovaných zaměstnanců obsluhují trhy tohoto regionu z naší centrály ve Fundulea. V kontextu zrychleného růstu tržeb, ale také i potřeb našich zákazníků, si společnost klade za cíl nabídnout ještě větší přínos partnerům a spotřebitelům, ale také i výrazně zvýšit svou výrobní, logistikou a týmovou kapacitu.

BRAVO Europa SRL jedná podle vize na evropské úrovni, podporované neustálou a ambiciózní místní expanzí. Celá strategie rozvoje je založena na investičním programu ve výši přes 3 miliony EUR do expanzi prostorů a výrobních  a skladovacích   kapacit, doplněno implementací nového počítačového systému, mnohem efektivnějšího a na ambiciózní investice do odborného školení celého týmu BRAVO. V tomto smyslu společnost hodlá o významném růstu počtu zaměstnanců, přičemž odhaduje v roce 2021 nárůst počtu zaměstnanců o 15%.

Pro rok 2021 děláme významné investice, zejména do týmu, do logistického centra, růstu a optimalizace výroby a digitalizace (přes 2,5 milionu EUR):

– Rozšíření výrobní haly o 30%, nová balicí linka a optimalizace výrobního toku;

– Výstavba nové skladovací haly – 3600 m2

– Digitalizace – maximalizace výkonu, vyšší úroveň služeb a zvýšení účinnosti implementací super-výkonného systému ERP

– Rozvoj zaměstnanců – Náš nejdůležitější zdroj, naši kolegové, budou se těžit velkých investic do školení a motivace, zejména prostřednictvím konkrétního odborného školení; certifikace a programy pro rozvoj manažerských dovedností.