BRAVO EUROPA – INVESTEȘTE MASIV IN FACILITATEA DE PRODUCȚIE ȘI CENTRUL LOGISTIC DE LA FUNDULEA, Romania

BRAVO EUROPA – INVESTEȘTE MASIV IN FACILITATEA DE PRODUCȚIE ȘI CENTRUL LOGISTIC DE LA FUNDULEA, Romania

BRAVO EUROPA – INVESTEȘTE MASIV IN FACILITATEA DE PRODUCȚIE ȘI CENTRUL LOGISTIC DE LA FUNDULEA, Romania

Filiala BRAVO Europa din România produce și livrează pentru peste 600 de clienți din S-E Europei, aria de distribuție acoperită de platforma logistică din România fiind formată în principal din: România, Ungaria și Bulgaria dar și țări precum Germania, Suedia ori Austria. Peste 160 de angajați calificați deservesc piețele aceastei regiuni de la sediul noastru din Fundulea. În contextul creșterii accelerate a vânzărilor, dar și a nevoilor clienților noștri, compania își propune să ofere și mai multă valoare partenerilor și consumatorilor, dar și să își crească semnificativ capacitățile de producție, cele logistice și echipa.

BRAVO Europa SRL acționează conform unei viziuni la nivel european, susținută de o continuă și ambițioasă expansiune locală. Întreaga strategie de dezvoltare se bazează pe un program de investiții de peste 3 milioane euro în extinderea spațiilor și capacitătilor de productie și depozitare, completat de implementarea unui nou sistem informatic mult mai performant și pe investiții ambițioase în pregătirea profesională a întregii echipe BRAVO. În acest sens, compania are în vedere și creșterea semnificativă a numărului de angajați, estimând o creștere de personal de 15% în 2021.

Pentru 2021 realizăm investiții importante în special în echipă, centrul logistic, creșterea și optimizarea producției și digitalizare (peste 2.5 milioane EUR):

– Extindere hală producție cu 30%, linie nouă de ambalare si optimizare flux producție;

– Construire hală nouă depozitare – 3600 mp

– Digitalizare – maximizarea performanței, service level crescut și eficientizare prin implementarea unui sistem ERP ultra – performant

– Dezvoltare angajați – Cea mai importantă resursă a noastră, colegii noștri, vor beneficia de investiții majore în formare și motivare, în special prin formări profesionale specifice; certificări și programe de dezvoltare a compețențelor manageriale.