BRAVO EUROPA deschide un birou de reprezentare in Austria

BRAVO EUROPA deschide un birou de reprezentare in Austria

BRAVO EUROPA, distribuitor lider pentru piata DIY in Europa, isi intareste prezenta in Europa Centrala si de Vest, deschizand un birou de reprezentare si in Austria.

Compania are deja platforme logistice si de productie in Europa Centrala si de Vest, in Germania si in Cehia, iar Viena a fost selectata ca locatie de reprezentare pentru a intari pozitia pe piata din Austria. Strategia companiei este de a accesa potentialul de crestere al regiunii si de a actiona in acord cu strategia europeana de a deservi cu solutii optime solicitarile clientilor sai datorita retelei de distributie prezenta in Europa.

Adrian Minuta, Group CEO afirma “planul a fost conceput pentru atingerea obiectivului de largire constanta a portofoliului la 20 de tari din Europa catre care sunt comercializate produsele BRAVO si de crestere a numarului retelelor partenere cu expunere europeana in urmatorii 3 ani”.

Compania functioneaza conform misiunii sale de a oferi 99% service level in TIMP, VALOARE si VOLUM pentru cele peste 20 de retele ale partenerilor cu 1.136 magazine care vand produsele BRAVO in 13 tari Europene in prezent.